Cautare

242 de rezultate pentru "numere romteleco" (2.53 secunde)
Colaborarea dintre Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME a inceput in anul 2013, prin includerea Mariei Culescu in programul Voluntar de Profesie” si continua pana in prezent prin sustinerea financiara a proiectului Fondul de Rezerva pentru Viata pentru Adulti” prin intermediul caruia Asociatia MAME a fost desemnata de ARC Romania si retelele mobile sa gestioneze alocarea unor numere scurte de SMS pentru cazurile individuale de adulti cu boli grave care au nevoie de interventii medicale sau tratamente ce nu pot fi efectuate in Romania.
Este autoarea conceptului unei publicatii saptamanele de mare succes - Jurnalul de Sanatate -, din care a realizat, timp de 6 ani neintrerupt, impreuna cu o echipa de tinere pe care le-a format, peste 300 de numere.
Cei mici au fost invitati, pentru cateva ore, sa patrunda intr-o lume de basm in care personaje costumate in printi, printese, spiridusi si eroi cunoscuti din basme i-au antrenat sa participe la jocuri si ateliere de creatie (face painting, numere de magie, baloane si figurine din baloane, teatru de papusi, LEGO).
Exista si o revista consacrata vizualizarii la distanta (editata de Daz Smith), numita EIGHT MARTINIS, din care au aparut deja 12 numere, disponibile si pe site-ul revistei.
Cu o casa plina de copii de toate varstele, de la unul aproape in pragul adolescentei si pana la cea mica care stie sa numere si invata sa vorbeasca simultan in engleza si romana, Anca Serea nu parea hotarata sa o ia de la capat cu scutece, biberoane si un alt bebelus.
In aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregatiri intense pentru a sarbatori sambata si duminica (14-15 mai) aceasta reusita.
Avea o pereche de pantaloni cu 3 numere mai mari, de capatat si, desigur, 2 pulovere cu serpisori pe piept, fes pe cap si galosi de cauciuc.
Cand o persoana il auzea pentru prima oara cantand, trebuia sa numere de cate ori canta pentru a sti cati ani mai are de trait.
Cei mai mici pasionati de mistere se pot bucura de o multime de activitati distractive - de la deslusit puzzle-uri, potrivit numere si litere intre ele si pana la vanatoare de comori.
mi-am cumparat o bluza cu cateva numere mai mici, in care eram constienta ca nu intru, iar apoi timp de noua zile nu am mancat absolut nimic, beam doar o ceasca de cafea fara zahar dimineata.
- Subiectul tulburat isi propune (inconstient) ca la final de saptamana sa numere zeci de parteneri. Evident ca nu recunoaste, adauga specialistul.
In plus, ceea ce ii bucura pe cei care tin aceasta dieta este ca nu se stau sa numere caloriile.
L-am apelat de la alte numere si i-am scris SMS-uri pline de compasiune. Am dat jos cateva kilograme, am imbatranit, m-am aprofundat din nou in analiza freudiana si mi-am descoperit un milion de defecte.
Ingerii, ghizii spirituali si Universul folosesc de asemenea numere ca o modalitate de a ne transmite semne. 1111 este frecvent folosita de fiintele divine pentru a ne ajuta sa alegem calea corecta, pentru a ne lumina viata si a ne usura parcursul.
ZODIA RAC Ti se pregateste un an in care sectorul profesional si cel financiar se arata a fi destul de ofertante si dinamice, indiciu cum ca poti realiza multe in 2019 daca-ti propui ca aceste domenii de viata sa se numere printre preocuparile tale.
Gratiile ferestrelor se corodeaza incet si usile cu vizeta isi expun randurile de vopsea de ulei si tablitele cu numere de celule din epoci succesive.
Eu va doresc sa aveti numere norocoase pana la 10000 si chiar mai mult si cu ghinion doar cele pe care vi le alegeti.
discursuri de aburire, doua-trei cadouri… "la revedere!”, dupa care masinile cu numere de DEP sau SEN demareaza in tromba, zgandarind tot praful de pe ulita, spre o alta destinatie.
discursuri de aburire, doua-trei cadouri… "la revedere!”, dupa care masinile cu numere de DEP sau SEN demareaza in tromba, zgandarind tot praful de pe ulita, spre o alta destinatie.
Noul Guvern a dat in mintea copiilor si, reeditand scenetele umoristice de la locale, cand primarii isi luau birourile proaspat nemobilate in primire, s-a apucat sa numere si sa-si imparta locul de odihna din urmatorul mandat.
google-analytics.com